Hej!

Tiden börjar rinna ut och det är snart dags att lämna Winnipeg och börja utforska andra delar av Kanada. Den 17e december flyger jag och Maria till Vancouver där vi ska spendera julen tillsammans med några fler kompisar härifrån. Efter det åker jag och Sophia till Banff där vi ska åka lite skidor över nyår. När hon åker tillbaka till skolan i Winnipeg den 2 januari börjar den spännande delen. Då är jag lämnad aaaall alone! En vecka har jag helt oplanerad än så länge. Tanken är att träffa massa roliga locals och bli tipsad om någon oturistig skidort och åka skidor tills jag storknar. Efter det har jag bokat in mig på ett hostel i Revelsoke (fortfarande ensam) och ska åka skidor där i en vecka. Efter det, den 15e januari, åker jag tillbaka mot Vancouver och upp till Whistler för ytterligare två veckors skidor med familjen som kommer från Sverige då. Så ser alltså planen ut! Längtar! smiley

I Winnipeg då? Här är det som vanligt. Vi pluggar, tränar, festar och umgås. Förra helgen var dock lite speciell. Kristoffer kom nämligen och hälsade på från Fargo! (som ligger 3 h söderut) Det var väldigt trevligt!

Glad i besök!


Kristoffer och hans kompisar hade tur, det var nämligen rätt varmt den helgen. Det varierar ganska mycket men ibland är det neråt en -20 grader kallt. Det blåser dessutom rätt mycket ibland så på vädersajterna står det alltid en prognos för verklig temperatur och en för “feels like”.

I natt ska det alltså “kännas som” -31 grader.. Brrr..


Här på min och Marias promenad i King’s Park häromveckan var det -21’C!



I fredags var vi och kollade på skollagets hockeymatch. Det var riktigt bra och förvånansvärt välbesökt. The Bisons vann tillsist med 3-2 och vi kunde fortsätta kvällen med lite fest.


The Bisons vs. Alberta

Supportrarna

Hockeymatchen fick fungera som lite uppvärmning, jag och Erika har nämligen äntligen bokat biljetter till en RIKTIG hockeymatch!! Den 15e december (samma dag som min sista final exam) ska vi se The Winnipeg Jets möta Washington Capitals på hemmaplan! Det ska bli askul att se en riktig NHL-match och speciellt eftersom det är Jets första säsong på…ja jag vet inte hur länge men LÄNGE!

Ikväll blir det filmkväll med “gänget”. Kommer verkligen sakna vår lilla grupp här, vi har haft så många mysiga stunder och galna utekvällar tillsammans. Det är dem som gjort min vistelse här till vad den har varit! smiley

Hoppas allt är bra och juligt därhemma!

Puss