Hej hej hallå dagboken! smiley

Vad har hänt sen sist? Jo:

Jag har skrivit två prov. Det ena gick åt @#¤”#! medan det andra gick helt okej på gränsen till riktigt bra. Detta tillsammans med läxor i mina båda andra ämnen har gjort att veckodagarna gått åt till plugg.

När fredagen slutligen kom var jag på en utställning med våningen. Den handlade om Leonardo DaVincis liv, uppfinningar och konst. I ärlighetens namn var den ganska tråkig och inte ett enda föremål var äkta, utan allt var kopior. Men man lärde sig en del. Bland annat att ordet ”illegitimate” är svårt att uttala, men nu bemästrar jag det iaf (efter mycket övning). Och att DaVinci var lite homosexuell. Där ser man.

Man fick inte ta kort men det såg ut såhär…

Massa målningar och MASSA text.


Jag har också varit på Octoberfest. – Som inte var någon Octoberfest. Det var bara en vanlig nattklubb med en massa manliga brandmän som strippade. Förstår inte varför det stod Octoberfest på biljetten? Meeeen, det var i alla fall trevligt ändå.

Amanda och jag i taxin in till stan.


På lördagen var jag i Osbourne Village igen. Den här gången utforskade vi stadsdelen lite mer. Bland annat gick vi på ett “berömt” café..

Tom och en maffig tårtbit.


Det var svårt att välja!


Sen åt vi sushi till middag..

…som var precis lika god som det ser ut!


I söndags var jag och australiensiskan Renella ute på promenad i King’s Park. Vi har en runda där som vi brukar gå som börjar bli väldigt höstfin..

King’s Park


Idag är det måndag och vi har varit iväg och bokat en hyrbil till helgen. Vi ska nämligen åka till Chicago!! Det är långhelg pga thanksgiving så vi får hela 5 dagars äventyr. Vi lämnar torsdag eftermiddag direkt efter mitt prov (jag vet, ett till detta är helt sjukt!) och kommer tillbaka på måndag. Det kommer bli fett!

Chicagobönan här kommer vi!

smiley